Почистване на домове

Чистотата, освен за естетиката на един дом, е важна и за здравето на неговите обитатели.

  • Често почистващите препарати разпространени в търговката мрежа причиняват алергии, обриви и т.н. Професионалните препарати които ние използваме са съобразени и разработени за работа в домове. За хора с алергични пристъпи и непоносимост към миризми и силни химикали сме разработили и почистване с изцяло екологично чисти БИО почистващи препарати.
  • Разполагаме с почистващи машини с HERA или воден филтри изключително полезни за отстраняването на акари и финна прах, които са основни причинители на асми и алергични пристъпи.
  • Почистването на дома и превръщането му в уютно и комфортно място изисква ежедневни усилия и време. Всяка жена има усет към уюта и комфорта, но не винаги й остава необходимото време.
    В такъв момент можете да се обърнете към нас!

Ние Ви предлагаме

Основно почистване на дома Ви

Услугата включва цялостно почистване на всички повърхности в дома Ви. Хигиенизиране на стъклопакети, огледала, бани и т.н. При желание пране на дивени, матраци и килими. Полиране на дървени и кожени повърхности с подхранващи балсами, предотвратяващи натрупването на прах.

Абонаментно поддържане на хигиената

Разработихме този вид услуга за хора отдадени на професионалното си развитие, които нямат нужното време за да поддържат хигиената в дома си на желаното ниво. Почистването е изцяло съобразено с времето и желанието на клиента.

Почистване на домове след ремонт

Всички са наясно колко време отнема чистенето след майстори. Освен времето е необходимо и техника от доста висок клас, тъй като повечето прахосмукачки не са пригодени за почистване на строителна прах и отпадъци.

Хигиенизиране след бедствие – пожар или наводнение

Наслоилите се сажди се почистват изключително трудно с обикновени прахосмукачки, почти невъзможно. Дори и да постигнете приличен резултат след това ще трябва да изхвърлите машината си. Екипът ни разполага с комбинирани машини със вакуум и пара, които ни позволяват да отстраняваме сажди и от тавани, стени и подове.

След наводнение е най-важно бързото подсушаване на подовите настилки. Водосмучещите машини, с които работим са гарант, че работата ще бъде свършена бързо и качествено.