Ароматизиране

Ароматизиране на помещения

Услугата ароматизиране на помещения е разработена с цел създаване на приятна ароматна среда в бита, магазина и на работното място.

Услугата включва:

  • Посещение от наш служител в удобно за вас време, при което да се вземат предвид всички специфики на вашите изисквания и запознаване с предлаганите от нас продукти.
  • Ще ви бъде съставена оферта на база изискванията Ви, относно търсения ефект при ароматизирането на помещението.
  • Получавате безплатна ароматизираща техника, нейният монтаж и настройка.
  • Регулярни и редовни посещения за контрол на уредите и подмяната на всички необходими консумативи.
ароматизиране и диспенсъри

Ползваните от нас диспенсъри могат да бъдат програмирани да разпръскват аромат на определен интервал от време, както да бъдат настроени да работят само в работните дни на вашият търговски обект, по този начин се постига по-голяма оптимизация на разход на пълнителите и разтворите а от там и икономия на средства.

Цената е на база брой монтирани диспенсъри, който е пряко свързан с кубатурата на помещението.

В зависимост от ползвания аромат един диспенсър е достатъчен за да ароматизира около 50-60 куб.метра.

Цена на един диспенсър – 30 лв. с включени всички консумативи и техника.

Ароматизиране на тоалетни

Услугата ароматизиране на тоалетни е разработена с цел създаване на приятна ароматна и здравословна среда в тоалетната.

Услугата включва:

  • Посещение от наш служител в удобно за вас време, при което да се вземат предвид всички спецфики на вашите изисквания и запознаване с предлаганите от нас продукти.
  • Ще ви бъде съставевна оферта на база изискванията Ви, относно търсения ефект при ароматизирането на тоалетното помещение.
  • Получавате безплатна техника, нейният монтаж и настройка.
  • Регулярни и редовни посещения за контрол на уредите и подмяната на всички необходими консумативи.
диспенсъри за ароматизиране

Важно е да се отбележи че в тоалетните поради тяхната влажнот и характера им на употреба се развиват голямо количество бактерии. Поради тази причина ние ползваме препарати за ароматизиране на тоалетни, които не само придават приятна атмосфера в помещението но също така почистват, дезинфекцират и контролират развитието на бактерии в тоалетните чинии и писоари.

Ползваните от нас автоматични санитаризатори могат да бъдат програмирани да впръскват необходимото количество разтвор на определен интервал от време, както и да бъдат настроени да работят само в работните дни на вашият търговски обект, като по този начин се постига по-голяма оптимизация на разход на пълнителите и разтворите а от там и икономия на средства.